Bayramören Nevzat Ayaz İlkokulu

Belgegeçer : 0376 735 85 42
WEB https://nevzatayazio.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mah. Atatürk Cad. No 21 Bayramören/ÇANKIRI
VİZYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
BAŞARILAR : SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF ALANLARDA ELDE EDİLEN BAŞARILAR: Okullar Arası :Kros – Atletizm branşında ferdi birincilik, ikincilik; takım halinde ilde ikincilik Kız Futbol il birinciliği Satrançta il ikinciliği

Toplantı Salonu :1
Saatler : 09.00-14.50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Servis : Okulumuzda taşımalı eğitim vardır.
Ulaşım : Ilçemizden kendi imkanlarınızla Kurşunlu ilçesine kadar; Ankara´ya ise yine Kurşunlu-Ankara otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun yanında öğretmenlerimiz için kalacak kaloriferli lojmanlar vardır.Lojmanlar 2+1 şeklinde idare edilebilir vaziyettedir.Öğretmenlerimiz bu lojmanlarda ikamet etmektedir.
Yerleşim Yeri : Bayramören İlçesi 450 Nüfuslu küçük şirin bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl Merkezine 80 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :